Radionice: žalovanje-oporavak-rast

Razni gubici, smrti drage osobe, rastanci, razvodi, pobačaji, neuspjesi ili teške situacije prirodno su popraćeni teškim osjećajima, tugom i ljutnjom, te zahtijevaju da im se posveti vrijeme i pažnja kako bi se kroz ta iskustva mogli razviti, i postati snažniji.

Žalovanje, tuga, ljutnja, bol, zarobljenost u svijetu negativnih misli i osjećaja često prevladaju, ne uspijemo se istrgnuti iz tog začaranog kruga, sve promatramo kroz prizmu naočala boli, ljutnje i tuge. Međutim nužno je suočiti se sa osjećajima dati im prostor i vrijeme, i samo na taj način vidjet ćemo što nam oni nose, vidjet ćemo život veći od samo tih osjećaja, razvit ćemo podršku u sebi za sebe, utjehu i snagu. Moći ćemo ponovno osjetiti snagu, mir, ljubav i radost.

Ove radionice namijenjene su svima vama koji patite i nosite se sa svojim bolima ili gubitkom. One vam pružaju toliko potreban prostor za osjećanje i izražavanje kako boli u sebi tako i pronalazak unutarnjih snaga i resursa za suočavanje sa bolima i osobni razvoj.

Radimo u malom broju, kako bi povjerenje i intimnost ostali očuvani, a pružila se podrška i osjećaj sigurnosti i razumijevanja. Radimo sa kreativnim tehnikama kako bi olakšali put osjećajima.

Po želji možete iznositi vlastitu priču ili ne morate uopće. Možete raditi samo sa osjećajima bez da ispričate priču ako vam to predstavlja problem u grupi.

Grupa se sastaje jednom tjedno u trajanju od 2 sata i svaki put se odrađuje jedna tema. Radionice su organizirane u cikluse od 4 bi kako bi pružile adekvatno vrijeme i prostor bavljenja sa vlastitim emocijama.

Cijena je 2000 kn plativo u ratama 4 x 500 kn.

Informacije i prijave na ana.bozac@gmail.com

Podijeli: