Individualna psihoterapija i savjetovanje

Ukoliko imate neki problem kojeg želite proraditi ili traumu, nalazite se u stresnom periodu života, ili jednostavno želite se razvijati, učiti o sebi, upoznavati svoje dubine, osnažiti se, steći povjerenje u sebe ili raditi na kreativnim blokovima i razvoju kreativnosti, slobodno mi se obratite.

Napomenut ću da prvenstveno radim sa ženama i ženskom tematikom.

Možemo raditi po načelima gestalt psihoterapije, ili art-psihoterapije kako Vama više odgovara.

Glavni razlozi zbog kojih mi se ljudi uglavnom javljaju i sa kojima radim jesu:

 • Stres, tjeskoba, napetost, panika, strah
 • Prorada problema i trauma
 • Podrška trudnicama, prorada traume poroda, post-partum podrška
 • Porod, majčinstvo, povratak sebi nakon poroda…
 • Suočavanje sa traumom pobačaja ili smrti djeteta, tugovanjem i procesom oporavka
 • Poremećaji prehrane
 • Suočavanje sa kroničnim bolestima 
 • Osobni rast i razvoj, potraga za sobom, stjecanje unutarnjih snaga i povjerenja u sebe…
 • Kreativni blokovi i razvoj kreativnih potencijala na različitim životnim poljima

Ovakav način rada nije adekvatan za one koji imaju neku od sljedeće problematike:

 • Ovisnosti
 • Ozbiljni poremećaj ( depresija, shizofrenija, OCD…) koji zahtjevaju psihijatrijski tretman ili farmakologiju
 • Ako trebate hitnu intervenciju

Psihoterapija i psihološko savjetovanje

Psihoterapija je proces rada na sebi s ciljem pozitivnih promjena,i preuzimanja odgovornosti za svoj život i osvještavanja unutarnjih procesa.

Psihoterapija je proces u kojem terapeut podržava klijenta na putu osobnog rasta i pomaže mu razgovorom i drugim tehnikama suočiti se sa vlastitim problemima i pronaći adekvatne odgovore i načine njihova rješavanja s ciljem postizanja bolje funkcionalnosti, cjelovitosti i osjećaja zadovoljstva i dobrobiti.

Saznaj više...

Individualne konstelacije

Često se osjećamo zablokirani u nekom problemu, odnosu, poslu, jednostavno nam ne ide koliko god se trudili...  neijetko je slučaj da nerazriješeni problemi prijašnjih generacija naše obitelji imaju presudan utjecaj na nas, naše zdravlje, ne)uspjeh, odnose.  Radi se o skrivenim i podsvjesnim obrascima  i o čijem se postojanju vrlo malo zna, a njihov je utjecaj vveoma snažan. Konstelacijama se radi na osvještavanju tih obrazaca što dovodi do  opuštanja napetosti u obiteljskom sistemu i ponovno uspostavljanje ravnoteže. Energija koja je bila vezana nezdravom dinamikom za događaje iz prošlosti, oslobađa se i postaje dostupna za životne zadatke sadašnjosti. Osoba je sposobna živjeti vlastiti život ovdje i sada, neopterećena bremenom više-generacijskih obiteljskih drama. Stare slike koje su uzrokovale bol, konflikt i tenziju povlače se, a zamjenjuje ih nova, zdrava, neopterećena slika koja omogućuje slobodnu i kreativnu budućnost.

 

Online psihoterapija i savjetovanje putem skype-a

Za sve vas kojima je psihoterapija nedostupna zbog prostorne ili vremenske nedostupnosti, ponovno pokrećem online psihoterapiju i savjetovanje putem skype-a.

Osim psihoterapije, putem skype-a možemo održati i supervizije, te edukacijske sastanke.

Ukoliko imate neki problem kojeg želite proraditi ili traumu, nalazite se u stresnom periodu života, ili jednostavno želite se razvijati, učiti o sebi, upoznavati svoje dubine, osnažiti se, steći povjerenje u sebe ili raditi na kreativnim blokovima i razvoju kreativnosti, slobodno mi se obratite.

Saznaj više...

 

Individualni retreat / oporavak

Ponekad trebamo vrijeme samo za sebe, trebamo maknuti se iz poznate okoline na par dana i posvetiti se sebi kako bi ponovno pronašli svoj centar i ravnotežu, snagu, mir i radost. Upravo zato je osmišljen program individualnog retreata koji Ti omogućuje da  se posvetiš sebi na moru, u prirodi uz posvećenost terapeuta samo tebi i tvojim potrebama. Savjetovanje, meditacije, vođene šetnje, vježbe duha i razne druge tehnike koncepirane su isključivo prema tvojim potrebama. 

 

Saznaj više...

 

Rad sa glinom na dubokim emocijama

Glina je zemlja. Čista prirodna zemlja. Kontakt je izravan, jednostavan, iskren. Glina je izvrstan alat u radu sa emocijama, sa kontaktom, sa dubokim povredama i traumama, sa stresom, u potrazi za balansom, u potrazi za sobom. 3 tehnike: kreativni rad, glineno polje i rad na lončarskom kolu

Saznaj više

 

Podijeli: