Individualni oporavak i rad na sebi uz posvećenost terapeuta samo tebi kroz nekoliko dana na moru

Ponekad trebamo vrijeme samo za sebe, trebamo maknuti se iz poznate okoline na par dana i posvetiti se sebi kako bi ponovno pronašli svoj centar i ravnotežu, snagu, mir i radost.

Postoje mnoge radionice no međutim teško možemo uskladiti datume održavanja sa našim mogućnostima, a i ako uspijemo sam rad, ciljevi i pažnja terapeuta raspršena je na cijelu grupu. Upravo zato je osmišljen program individualnog retreata koji Ti omogućuje da uzmeš za sebe par dana, onda kada tebi odgovara i odeš na more, u prirodu u šumu. Terapeut je posvećen samo tebi i tvojim potrebama i radi isključivo samo sa tobom. Sami ste,  i moderirate sam rad, tempo, način rada i tehnike prema tvojim potrebama, mogućnostima i ciljevima. 

Predviđeno je puno boravka u prirodi koja iscjeljuje, psihoterapijsko savjetovanje, meditacije, vođene vizualizacije, tehnike opuštanja, kreativne tehnike, tehnike za buđenje tijela i duha.

Prema dogovoru možemo organizirati izlete u unutrašnjost Istre, obići slapove, planinariti, razgledati prekrasne jame ili srednjovjekovne gradiće, ili jednostavno ostati na u zagrljaju mora, valova, vjetra i soli.

Lokacija smještaja je u Funtani u apartmanima tik do mora sa koji se pruža prekrasan pogled na zalazak sunca u more. Funtana  izvan sezone malo je mirno mjesto koja  pruža mir i mogućnost relaksacije i kotemplacije u svojoj divljoj prirodi i prekrasnim dugim šetnicama uz more.

Vrijeme rada dogovaramo prema tvojim mogućnostima, 2-7 dana od rujna do lipnja. Razmisli  već sada i isplaniraj svoje vrijeme za sebe!

 

Podijeli: