Jednodnevne radionice u 2017/2018 g.

Pozivamo vas na jednodnevne radionice koje se održavaju  drugu  subotu mjeseca kroz školsku godinu. Radionice su cjelodnevne, svaka tema je zasebna a baziraju se na art-terapiji i meditaciji, plesu, osobnom razvoju, upoznavanju sebe kroz kreativne tehnike i opuštenu atmosferu.

Program:

Cjelodnevni program osmišljen je kako bi pružio dubinski rad i kontakt sa sobom kroz eksperimentiranje određenim ili raznim kreativnim tehnikama. 

Okvirni program od 8 školskih sati : radionica: 10,00-13,00,  pauza za ručak: 13,00-15,00, radionica: 15,00-18,00

Tijekom zimskih mjeseci radionice će se odvijati u unutrašnjem prostoru, dok će na proljeće za lijepog i toplog vremena biti organizirane u prirodi na otvorenom.

Tehnike rada:

Sve radionice su multimodalne, odnosno kombiniraju se različite tehnike rada: razne likovne tehnike, crtanje, slikanje raznim bojama, kombinirane tehnike, kolaž, modeliranje u glini, land art, ples, rad na tijelu, bioenergetske vježbe, dramski prikazi, meditacija, vođena vizualizacija, osvještavanje unutarnjih procesa, kontakt sa osjećajima i tijelom... 

Sudjelovanje:

Broj sudionika je ograničen, nužna je ranija prijava na ana.bozac@gmail.com. Prijavite se što prije i u prijavi navedite naziv radionice za koju se prijavljujete. Otkazni rok za prijavljenu radionicu je tjedan dana ranije. Ukoliko ne možete  doći na prijavljenu radionicu i niste poslali obavijest o ne mogućnosti dolaska tjedan dana ranije, dužni ste uplatiti radionicu.

Radimo u malom broju od 6-10 sudionika kako bi se mogao primijeniti individualan pristup svakom polazniku. Ukoliko nema dovoljno prijavljenih sudionika radionica se odgađa ili otkazuje. Otkazni rok je 7 dana ranije.

Iako su zasebne radionice  čine jednu cjelinu, te se svakako preporuča učestvovanje na svim radionicama. Možete doći samo na jednu, sve ili radionice po vašem izboru

Cijena:

Participacija za jednodnevnu radionicu u trajanju od 8 školskih sati je 500 kn.

U cijenu nije uključen ručak. 

Podijeli: