Ljetne vikend radionice art-terapije i intuitivnog slikanja na Fratarskom otoku

Pozivamo vas na ljetne radionice art-terapije i intuitivnog slikanja uz more na Fratarskom otoku:
Iskoristite vikend za sebe: za opuštanje, plivanje, druženje, kreativnost, izražavanje, osobni rast.
Bilo da želite kampirati na otoku ili doći iz grada i provesti dan na otoku, osmislili smo vikend radionicu za Vas kako bi se opustili od napornog radnog tjedna, riješili negativiteta i stresa nakupljenog svakodnevnicom, posvetili se sebi i obnovili snage, te se slobodno izrazili kroz pokret, crtež, glinu u ljetnom štihu i ritmu u hladovini stabla uz more s okusom soli i mirisom ljeta...
Potražite inspiraciju u vodi, moru, u sebi.
Opustite se uz more, upoznajte i obnovite svoje unutarnje snage, i skrivene resurse, vratite se svojim izvorima, razvijajte kreativne potencijale, otkrivajte strast za stvaranjem, vratite tijelo, um i duh u ravnotežu, stvarajte, izražavajte se, otkrivajte, istražujte sebe i svijet oko sebe u opuštajućoj prirodi uz zvukove i mirise mora, stabla, zemlje, vjetra...
A u slobodno vrijeme možete plivati, odmarati, čitati, šetati otokom, družiti se ili biti sami sa sobom...

Teme:


1.Kontakt sa sobom
Radionica art-terapije : vođena meditacija, buđenje tijela, uma i duha, osvještavanje unutarnjeg i vanjskog bića u prostoru: opuštanje i istraživanje sebe kroz svjesnost, pokret i slikanje. Izražavanje unutarnjeg bića. Upoznavanje vlastitih snaga i potencijala.


2. Intuitivno slikanje –inspiracija kreacija

Uz lijepu lokaciju uz more nakon vođene meditacije za osvještavanje unutarnjih procesa, rodubljivanjem kontakta sa prirodom i vlastitim osjećajima, prepustit čemo se nadahnuću i unutarnjem vodstvu u ekspresiji unutarnjih osjećaja i autentičnog bića kroz crtanje i slobodnu ekspresiju tehnikom intuitivnog slikanja.


3. Emocionalne skulpture i maske
Uz more, nakon meditacije i osvještavanja unutarnjih procesa modelirat ćemo u glini, zemlji i pijesku emocionalne skulpture ili maske, koje ćemo potom utjeloviti i kroz pokrete i glas oživjeti, upoznati i integrirati.


4. Land art –kreatvino stvaranje sa prirodnim elementima pronađenim u prirodi.
Uz more, nakon meditacije i osvještavanja unutarnjih procesa potražit ćemo u prirodi elemente koji odgovaraju naši osjećajima i kroz njih se pokušati izraziti.

Na kraju svake radionice slijedi razgovor o procesu rada kroz kojeg sudionici prolaze.

Za prisustvovanje programu nije potrebito nikakvo likovno, plesno ili umjetničko predznanje, iskustvo ili talent, već samo želja za istraživanjem sebe i izražavanjem.


Rdionica će se odvijati kroz dva dana subotu i nedjelju u jutro i popodne:
jutarnji program: 11,00-13,30
popodnevni program: 16,00-18,30
Satnicu možemo prilagoditi prema dogovoru grupe.

Broj sudioniica: 6-10 osoba

Koatizacija za vikend radionicu od ukupno10 sati je 750 kn. Za polaznike koji su već pohađali radionice art-terapije kod nas, imaju priliku prisustvovati oba dana po povoljnoj cijeni od 550 kn .
Radionica je zamišljena kao jedna cjelina, međutim ako netko izričito želi ili može prisustvovati samo jednom danu, moguće je prema dogovoru i ovisno o prijavama i cijena samo jednog dana iznosi 500 kn.


Prijave obavezne do 1.7.2017.g.

U cijenu je uključen pribor, materijal i vođeni program.
U cijenu nije uključeno piće, hrana, prijevoz i eventualni smještaj u kampu za koje se morate sami pobrinuti.


Smještaj u kampu zahtjeva vašu opremu (šator za spavanje i sve što vam je potrebno) i košta otprilike 40 kn na noć po osobi. Na otoku nema auta i može se doći isključivom brodicom. Na otoku se mogu kupiti najosnovnije stvari i pojesti hamburger, neki fast foog i popiti piće. Vode ima, struje nema. Za sve dodatne informacije slobodno me kontaktirajte.

U slučaju lošeg vremena, radionica se odgađa za idući vikend.

Kontakt: ana.bozac@gmail.com, 091 517 6701

Podijeli: